Buku Pink

Hi,, nak tnya kalau hamil anak luar nikah umur 22tahun kena bawa ibubapa masa nak buka buku pink ke?

11 Balas

Tk perlu . sy sama dgn awk . tp sy umu 23 . tk kena bwa ibu bapa . saya buat buku masa da 7bulan kandungan . cuma nurse & doc tanya bila nk kawin . fmily dah thu ke . tu saja .

4y ago

Hi saya nak tunpang tanya, saya nak bersalin di hospital kerajaan juga tapi, umur saya 23, anak luar nikah juga, kalau nak discharge nanti perlu kan waris ke? Sebab saya hidup seorang diri dah memang mak ayah tak adaa macam mana ya? Cousin sepupu boleh ke

Klau bawah umur jee kena bawak . Klau cukup xpyah sis ☺️

Umo dh 20y + dh dewasa x perlu bwak ibu bapa. G buka cpt.

Umur dah lebih 18 tahun, tak payah bawa parents 😊

4y ago

Rasenye die dah bersalin kot sis .. dah 10bln post ni

Rasanya baby ni mesti dah lahir 💕

Taklah. Dah cukup umur tak prlu penjaga

4y ago

Die dah beranak kot. 10bulan da post ni

xperlu sbb dh ckup umo..

xperlu

Xperlu