VITAMIN NEW OBIMIN

Hi mommies...nak tanya,korang ada di bagi ke vitamin new obimin khusus utk ibu hamil ?Sbb sy risau x de asid folic, ms first scan hari tu.. asid folic tak di bagi hanya vitamin ni je.So sy nk tnya,adakah vitamin new obimin ni mengandungi asid folic di dlm nya ?

VITAMIN NEW OBIMIN
66 Balas

Kalau sis check kandungan ubat dalam obimin ni . Ada je acid folic . Kadang doktor tak bagi disebabkan dalam ubat tu memang da ada acid folic .