VITAMIN NEW OBIMIN

Hi mommies...nak tanya,korang ada di bagi ke vitamin new obimin khusus utk ibu hamil ?Sbb sy risau x de asid folic, ms first scan hari tu.. asid folic tak di bagi hanya vitamin ni je.So sy nk tnya,adakah vitamin new obimin ni mengandungi asid folic di dlm nya ?

VITAMIN NEW OBIMIN
66 Balas

sy berklinik d swasta. awa2 doktor bagi acid folic, pastu bila morning sickness dah hilang trus doktor bagi obimin ni. dua tu ja ubat sy..

Doc cakap this zat besi bagus untuk pertumbuhan bayi. Hehehe 😍 konsume ni pn dah kire lengkap juga sis sbb dia banyak bahan dlm 1 obat

Obimin ni multivitamin, vitamin yg ibu hamil perlukn ada dlm tu. Sy mkn obimin gak, Alhamdulillah ok serasi, hb pon ok.

Obimin ni terbaikk , saya dari 1st tri sampai 3tri makan obimin jaa . Semua ada dlm obimin . Acid folic tak ambil tak pa .

Dlm obimin ni semua vit dh ada.. Just makan obimin ni je. Sy anak first dulu makan obimin, yg second ni pon sama.. 😊

Sy sedang mkn.. Cma kdg2 sy mkn skli gn acid folic.. Tp sbnrnya dlm obimin tu mmng da ad acid folic tu cma x ckop 5mg..

2nd baby 6thn lps saya amek nie .. sbb tak bole min yg klinik bekalkan .. alhamdulillah hb meningkat , loya² hilang ..

Dekat situ dah tulis inc asid folik dan vit lain. InshaAllah semuanya okay. Sebab saya pun makan ini juga ☺️

Dah completed.. asid folik dah ada sekali dah tu.. sy mkn ni.. alhamdulillah HB ok jer lg setakat ni..

Ubat obimini nie mmg dh ad asid folid..lgi pn ubt ie bgs wlau pn mkn satu biji je hb pn akn jdi cntik