Due date 20/11 (1st baby)

Assalamuallaikum mommies.. Sminggu lagi due date sye, 1st baby.. Nak minta mommies smua doa kn sye ye.. Terima kasih ?

83 Balas

Aminn sis.. Mudahan Allah prmudah kan la sis untuk brsalin... Dan selamat berpantang ye. .. ♥♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Saya pun due lebih kurang 3 minggu lg.. 30nov.. Semoga kita dipermudahkan bersalin... Mummy n baby sihat & selamat.. Mudah2 dapar bersalin normall.. InshaAllah aaminn :)

InshaAllah. Semoga diberikan kemudahan & kelancaran dalam bersalin nanti. Aaammiinn3. Selalu cakap2 dengan baby minta kerjasama dia. Btw your due is my birthday. 😂😅

4y ago

Tq 💖🌷💕

Wa'alaikumsalam. Smoga dipermudahkan smuanya. Selamat bersalin utk Ibu & baby. Amalkan surah Maryam setiap hari ya. Setiap Jumaat Surah Al- Kahfi. Aamiin.

waalaikumsalam ... semoga dipermudahkan da tk lama lagi tuu saya pula due beza 5hari ngn sis 25/11 semoga dipermudahkan segalanya buat sis

Terima kasih atas doa nya mommies.. Semoga mommies smua pun d permudahkan mlahirkan nnti dan sentiasa dalam lindungan Allah.. Aamiin 💕

Wahhh saya pun 20/11, ramai yg sama date dkt sini yea😍 sama2 kita doakn semoga Allah permudahkan semuanya buat kita, Aamiin..

Sama due date kita.semoga sama2x dipermudahkan insyaAllah.tanda2x mcm belum ada yg ketara lagi.perut pon org ckp x turun lagi 😅

InShaAllah, semoga Allah permudahkan urusan awak, saya bila tgok kawan² post tnggu masa, saya tumpang seronok juga, 💗

amin....semoga sis selamat melahirkan dan baby sis sihat....saya baru nak masuk 36week, tapi berdebar sangat