Due date bersalin

Ada tak mommies yg mcm saya? Ikut period due date sepatutnya 19/11/24 tpi bila scan due date 27/11/24 🥹 risau la hmm #firstbaby

4 Balas

dia mmg akan lari sikitt week klau scan tuu sis .. sbb doc xdpt ukuran yg tepat dkt baby .. jgn risau, lmbt seminggu je .. kdang ada yg scan dpt due date awal sikitt, cmtu la ..

4w ago

Baik2. Thankyou sis 🥹🫶🏻

sy pun scan lmbt seminggu sis..dh tnya doc, dia ckp mmg kdg2 tarikh tu lari sikit

4w ago

Ok noted sis 🥹

saya pun sama.. date ikut period dgn scan tak sama.. rasanya normal kot