Due date bulan 11/2023

Hi momy2..ada ramai ke dekat sini due date bulan 11?

123 Balas

mami due bulan 11 jom kite buat grup wasap nakk.. tak... untuk tambhkan exaited nak bersalin nnty.. klau semua setuju drop la no wasap mami.. nanty zizah add kt wsp

6mo ago

0167290114 ..saya nurul..due date 18/11

Sy 12/11 due utk ank no3.. tapi belum ada tanda2 lagi.. cuma sakit mcm baby menekan area pelvik, tulang pinggul sakit.. skrg just bt exercise squat, butterfly, bykkan jln & bt urutan perinium tiap2 hari.. sentiasa zikir & doa semoga allah dipermudahkan utk kelahiran ni.. 🥰

saya 28/11/2023 ni edd. 27/11 kene serah diri kalau tak ada tanda2 nak bersalin sbb ade gdm diet control. sekarang pun baru masuk 36 minggu 🤭 kalau boleh nak la bersalin awai. Sekarang pun tak larat naw nak bawak perut. Penat sama. Sebab uruskan anak2 sekolah pagi petang.

26/11, bru beli 30% je hehe.. beli unisex je sbb malas tggu scan2 nk tau gender sbb kejap kate lain, kejap lain. so beli je leh pakai dua2 jantina sbb baby x keluar sgt first 3months utk sye la. org lain sye xtau. baby sye biasa keluar cek up dan cek kuning je. lain2 xde

13/11 🙋🏻‍♀️ Nervous + excited. Takut tapi tak sabar nak beranak 😂 Semoga dipermudahkan urusan kita mommies due nov bersalin cukup bulan, sihat selamat semuanya ❤️

6mo ago

Saya dah selamat bersalin dah 26/10 haritu hehe Semoga awak dipermudahkan dan selamat semuanya ☺️

sy 15/11 ..masih tak buat apa2 persediaan 🥺 ada ke yg sama macam sy ..tak sedia kan lg sbb tak de rezeki lagi

6mo ago

ye mmg mhl, klu ada ank 1st dh bsar. msih blh guna brg pantang 🤭🤭

Sy due 15/11 dah start membeli ansur2…ank kedua selepas 12 tahun. Brg2 semua beli baru semula perasaan mcm melahirkan anak pertama. Semoga dipermudahkan segala urusan utk momy2 semua.

Saya due 28/11 dh kene selok 3 kali dah hari ni kene selok nak tengok jalan tapi belum ade jalan lagi tapi baby mengeras 10 minit 3 kali misi pon pelik

6mo ago

lau mengeras belum ada tanda boleh ke?

saya 17/11 tapi kemungkinan awal sbb ada gdm but it’s oke mana mana pon boleh semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin Aamiin

due date 24/11 🙋 nervous+excited,takut tpi x sabar nak besalin semoga dipermudahkan urusan kita smua mommies🫶