Susu untuk ibu mengandung

Hi mommies,boleh share tak susu apa yang okay untuk ibu mengandung? Untuk orang yang takgemar minum susu ni lagi2 susu warna putih.

10 Balas

Sy minum susu lazz. Wlau susu kambing tp xde hanyir pun. Sy blend dgn kurma n badam. Sy x jadi nak beli susu formula utk preggy mom sbb kwn sy cakap doktor pernah bagitahu kat dia susu utk ibu mengandung x elok minum sebab banyak gula. Elok minum susu fresh, susu kotak uht. So sy minum lazz je.

Anmum materna ade perisa coklat. Okla jugak sy minum trial pack dulu. Susu bancuh ni sy minum sejuk² baru boleh telan.. 😅 susu lain minum susu dutch lady tu je. sy lebihkan makan cheese & yogurt untuk tambah calcium..

Mai cuba cuba susu kambing airiz..ada yg mix ada yg vanilla shj. Rs mcm eskrem mcd tu..sape yg xleh telan susu tu konpem akan in love.. Asbab susu kambing ni jgk sy preggy after ttc 11thn

saya minum susu biasa ja bukan khas utk preggy moms punya sebab mostly kata banyak gula susu preggy tu fresh milk pun ada perisa coklat, strawberry, kurma, susu kambing ke

Sy minum susu lazz kambing choco kurma..sedap ..hihi..btw susu kambing bantu elak/kurangkan kuning semasa baby lahir😊..dan hb cantik

Saya jenis tak boleh minum susu putih tu. So saya beli susu coklat brand Susu Rizqi. Sedap, rasa aiskrim

Salam , sy ada promama perisa vanilla . Nak letgo . Rm30 je . http://www.wasap.my/+60176678150

5y ago

Brapa hrga pos ...nya sis

blh try perisa lain..sy pn xminum susu..ambik yg perisa..stoberi,coklat,susu kurma

kalau sy minum fresh milk x pun enfamama .. enfamama coklat sedap sesangat 😋

Boleh minum susu segar ada flovour tu. Perisa kurma pun nice jgk