Susu ibu mengandung

Hai mommies, boleh share tak susu apa yang bagus untuk ibu mengandung ? Saya minum HL putih tapi sembelit dan saya pula jenis tak boleh telan susu berperisa😁#ingintahu #firstbaby #1stimemom

1 Balas

sy minum susu kambing je. sblm pregnant boleh je minum susu farm fresh ke apa ke dah pregnant macam tak boleh nk telan pulak. susu kambing boleh pulak😂tp sy rasa macam still lacking calsium. so sy tambah lagi supplement calsium. thats the point minum susu kan, for the calsium. kalau awk rasa tak blh minum susu, ambik calsium lain