Susu Ibu Mengandung

Nak Tanya, ibu ibu minum susu apa masa mengandung Dr 1st trimester ni? Boleh share Tak?

55 Balas

Sy minum susu anmum..sbb husband beli susu tu..rmai yg complain susu tu bnyk kandungan gula.baby besar..hurmm sy xthu la..pg check up 6 julai 20.bgthu jgak doktor sy minum anmum..doktor xde kata ap..tpi berat bdn sy naik smpai 3kg...xthu sy yg gemok atau baby yg besar...xpsti lg..kne pg blek kk 10julai ni sbb berat bdn smpai 3kg naik..hurmmm

ank 1,2 susu anmum.. ank ke 3 fresh milk pelbagai jenama ank ke 4 ni susu Frisomum ank ke 3 paling cerah kulit

sy dari sblm mengndung smpaj usia 12 minggu susu effrty skrg dh 13 ++ minggu sy minum susu mamdil hehehe

Sy minum HL & lazz kurma...nurse sy yg suggest kan minum HL low fat/full cream..sbb gula x tinggi

1 trimester mnum anmum nurse ckp tk pyh beli susu mengandung beli susu everyday je boleh...

Sy dr pgnen ank kedua n pgnen skrg ni dah 7bln minum fernleaf full cream

Saya minum susu HL smpai skrg dh 26w..susu mengandung x boleh telan...

Anmum , Enfamama , Similac dr trimster 2-3😊 bru sesuai...

1st trimester dulu minum Enfamama. Pastu tukar ke Frisomum.

Saya minum susu anmum. Alhamdulillah sesuai untuk saya