Susu untuk ibu mengandung

Hi mommies,boleh share tak susu apa yang okay untuk ibu mengandung? Untuk orang yang takgemar minum susu ni lagi2 susu warna putih.

10 Balas

Sy minum susu lazz. Wlau susu kambing tp xde hanyir pun. Sy blend dgn kurma n badam. Sy x jadi nak beli susu formula utk preggy mom sbb kwn sy cakap doktor pernah bagitahu kat dia susu utk ibu mengandung x elok minum sebab banyak gula. Elok minum susu fresh, susu kotak uht. So sy minum lazz je.