Angin

Hi mommies...blh share tips mcm mna nk buang angin dlm badan x?skrg ni sy tgh pregnant 24weeks..sy xtahu apa yg sy makan sampai angin teruk mcm ni..perut sy pun da mengeras2...

2 Balas

Kalau sya masuk angin perut sya akan sujud atas tilam,punggung naikkan mcm doggy style,maaf kotor sikit.supaya awak faham..tgu lah lepas rasa mcm ada blurp blurp naik ke dubur terus duduk lepas angin tu..buat 3 kali je..solve prob😉

5y ago

Kalau mcm tu sumbat tu sis..nanti dah buang besar kuar lah angin tu🤗

Sis mintak suami urut belakang badan dengan minyak yuyi. Lega sikit. Dada pon boleh tapi jangan perut ye.

5y ago

Samaa