Perut berangin

Hi mommies, sy skrg 20weeks nak tanya sblm ni sy mkn iberet tak da masalah. Tp baru 2 3hari ni lepas mkn sy akan pening n skrg rase angin 1 bdn sampai xsedap tekak n perut. Ade mommies yg kena mcm sy dan ape perlu buat ya. Sbb tak tahan sgt angin ni.

1 Balas

Saya haritu macam tu. kebetulan buat details scan doctor cakap perut byk angin. Pastu minum air halia Ahmad tea, dlm sekali dua jela. Then rasa lega sikit.