Angin dalam badan

Hi mommies, ada tips nak hilangkan angin dlm badan? Sy baru 11weeks tp perut kembung berangin sampai sakit dada susah nak nafas. Dr. ada bg ubat angin cecair itu je, minum teh halia pun still mlm akan bloated teruk.#firstmom #ingintahu #advicepls

Angin dalam badan
2 Balas

Kalau boleh, elakkan minum teh, kopi dan air milo (pesanan dari doktor sy) sebab ada caffeine. Teh kdg2 buat bloated jugak. Untuk bloated, sy hanya minum air panas letak lemon & honey. Buat few times in a day

Saya pun 11 week sis, perut mudah masuk angin malam2 je mesti akan muntah 🥴🥴 selagi tak muntah selagi tu perut tak selesaa 🥺🥺