angin dalam badan

hi monmies.. sy nak tnye , ade x sspe mcm sy mse pregnant byk angin.. sy skrg 11 w mmg kerap muntah.,mkn sikit muntah.. angin pn byk.. mcm mne ye mommies2 hilangkam angin dlm bdn?

1 Balas

masa pregnant mmg badan akan berangin. hormon pregnant akan buat pencernaan makanan kita slow dah terhasil banyak gas. kerapkan makan tapi dalam kuantiti sikit. kerap minum air. sentiasa ada snack utk elak perut terlalu kosong