Angin dlm bdn mcm kembung

hai...mcm mne nk hilangkan angin mse pregnant ni ye..sy sllu skit perut sbb angin😣???

2 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..mcm apa sy tahu dr pnglmn lalu. dr awal kehamilan hngga dkt nk bersalin sy alami rs mcm kembung n bdn ada byk angin..mg dpmudahkan segalanya. aamiin

sis boleh try gune yg ni sis.. bukn tuk baby je.. kita pom boleh guna.. sy guna yg ni dulu sis.. sy dulu pom kembung xselesa smpai.. sis boleh piyem sy www.wasap.my/60138661354