badan berangin

Hi mommies..ada tak yg pernah alami mcm sy..badan rasa panas sampai berpeluh-peluh, kadang baju basah dengan peluh tapi kepala sejuk..lepas tu badan senang masuk angin..sy mengandung anak 1st, ni normal ke utk ibu mengandung?..ada petua untuk buang angin?

1 Balas

bila preggy ni ianya normal puan..kita.akn berpeluh smpai.lencun..ia akn berlaku hngga la kita bersalin nanti..lepas.bersalin in shaa Allah smua ni akn hilang..sbb bdn kita bkje utk 2.. sbb tu kita akn mengalami sedemikian...jntung bkje kuat tuk pam.drh dan kita dgn bby pn share oksigen yg sm..ttg angin tu...mmg xdpt nk tlg .sbb sy pn taun lepas ms.preggy pn mengalami mslh yg sm just mntk husben je la urutkn bg angin kluar .tp lepas tu tetp ada angin. ..bila tnye mak ..mak kata ianya normal..ttg angin dan berpeluh .bsh peluh tu mcm mandi jdnye..esp ms nk tido mlm..abis bsh bju..pe smua..mcm br lepas.bersenam... mg d pmudahkan segala nya..aamiin #tapxbisou

4y ago

terima kasih puan...semoga puan dan keluarga juga sentiasa sihat, aminn