berpeluh dan panas

Badan saya panas sejak masuk trimester ketiga , baru mandi tetap panas , kadang dalam aircond pun panas , taktahu la nak buat apa lagi , panas semacam sampai berpeluh peluh, banyak dah baju saya tukar , ada tak cara lain untuk sejukkan badan selain mandi ? hmm tidur pun tak lena dibuatnya .#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

8 Balas

takda cara puan, mmg samada mandi/pakai baju nipis. sy pun dah 36w ni berpeluh sakan lagi2 ddk utara ni panaih lit2 sesaje. ptg2 mmg 2-3x mandi sbb amatlah panas & berpeluh. kipas mmg 24j kt muka.

2y ago

hm itu la tu , hahahaha semoga hujan la petang ni

Saya kadang2 berjalan dri ruang tamu ke dapur pun berpeluh mcm p perang bila masuk third trimester ni dgn ketiak jd hitam ya ampun stress tgok diri sendiri tp berkorban demi anak 😂

sama la.. pastu rambut pun x terurus sgt dah.. cepat sgt bau hapak sbb kuat berpeluh😂

sama la. sy duk kt blik dlm aircond tk pkai bju . pakai panties je. duk rmh sorg2 je tkpe😅

2y ago

Ya Allah igtkan saya je buat mcm ni 🤣🤣 ada geng juga rupny

Ye cepat rasa panasss. dlm aircond pun boleh tolak selimut. Kalau siang kena mandi selalu

2y ago

betul tu , sabar je la ya

sy pun sama. last² tdur bogel bukak aircond plus hala kipas stand no3 🤣

2y ago

🤣🤣🤣

sama .. suami duk dlam selimut . kita berpeluh2 😂

tgh hadap jgk huhu..