berpeluh time pregnant

normal je kan berpeluh tiap masa, sy kuat gila berpeluh nak masuk 27 weeks, menyapu rumah berpeluh, naik tangga berapa langkah berpeluh, masak berpeluh, senang cakap sampai basah baju peluh dia macam lepas jogging.. dia punya peluh bukan setitis, tapi dah macam bersauna😌 kadang naik segan dengan orang asyik peluh je manjang. makan pun peluh..hmm, ke saya je macam ni? #ingintahu

18 Balas

Awak tak keseorangan. 😢 First pregnancy saya pun macam tu jugak. Tidur malam wajib on aircond. Kalau tak macam orang baru balik jogging, berpeluh😂 Padahal tengah tidur. Lepas bersalin, everything back to normal. Biasa la bila pregnant ni hormon haywire. Huhu

Hi sis, Saya 28 weeks pun sama dari minggu lepas asyik berpeluh …duduk bawah fan pun berpeluh boleh rasa dripping banyak2 dari ketiak ke perut 😬😬😬 malam tidur fan aircond semua on tapi berpeluh basah baju First pregnancy dulu pun sama

Saya pun same sis , duduk dlm akon pun boleh berpeluh sampai basah baju , kadang siap menitip lg dekat dalam .. pergi mne2 segan sbb cepat sangat berbau ..

Sy baru 26 weeks pun jalan Sikit pun peluh lencun baju.... Tambah2 mlm nak tdq. Umah pakai kipas ja.... Klu x ujan ya Allah.... Basah Sunguh2 baju...

Saya ingatkan saya sorang je. Buat lah apa pun, berpeluh dia macam kita ni berjogging pulak.

Maaf nak tny Sikit klu 26 weeks selalunya baby kurang gerak ker....

sama la awak, saya brg duduk saje pun berpeluh mcm bersukan.

Normal hormon berubah tu puan .Kite pon same sikit2 peluh

Sama lh..baru lepas mandi pun sekejap dah berpeluh

Sama la kita sis. Baju masam sebab peluh saja 😥