Badan rasa panas tak selesa.

Mommies nak tanya, normal ke dah 8 bulan ni rasa panas berpeluh peluh. mandi banyak kali pun still berpeluh. tido aircond pun peluh. paling tak best hidung rasa pedih macam nak berdarah tu. tapi tak keluar darah pun.

2 Balas

Ya normal rasa badan panas. Tapi pastikan tak demam. Kalau demam terus jumpa doktor

Ya sedang alami. Panas betul.. Bila tanya husband tak panas ke. Dia kata tak panas.. 36w

1y ago

kann. kadang jalan sikit pun peluh keluar macam baru lepas lari marathon 🤣