Badan baby peluh sejuk

Siapa prnh alami badan bb berpeluh sejuk? Dan kenapa jdi bgitu ? .my bb full bf.kdg2 berpeluh sejuk.tapak kaki,tapak tangan,muka,badan,dahi,semua sejuk.normal ka tu ?

2 Balas

Baby saya pun sama. Saya ada baca baby sejuk tangan dengan kaki normal sebab sistem peredaran darah baby belum matang.

saya pun tak pasti sbb xpernah experience cmni . hope ade Mommy2 yang pernah alaminye sudi share experience dgn sis ni..

1y ago

Ya sis. Sy berhrp ada yg mjwab😁..