Seriously, saya suka sangat makan aiskrim waktu malam..hahaha..

And u mommies?

14 Balas

same goes to me . aiskrim menu wajib yg kene ada pagi petang siang malam . sampai time preggy berat naik 26kg 😂

saya bila nak aiskrim makam yogurt campur buah2. atau bubuh gula kabung. risau gula. lg2 saya ada masalah candida

Ya,sy masa preggy dlu pun sllu mkn eskrim wktu mlm dn kunyah ais sma mnum air sjuk wktu sbuh2 🤣🤣🤣🤣

5y ago

ada bah sya tebaca mkn sejuk x bgus untuk kandungan knun , tapi xtau la bkn sma org kan . yg vitamin manis tu ka , vitamin manis tu yg oren kan ? yg kuning mmg sy nda minum tu

i cant eat vanilla to much. but thats my fav! i can only eat the lime one with vanilla. hehe

mcm Saya juga... berat naik mendadak sis. x pasal pasal kena minum air gula.

samalah haha.. asalkan awak xde gdm oklahh

telur rebus, milo kosong... 😅😅😅

jangan makan hari2..berat banyak naik

yasss..mummy..kita geng😂😍

aiskrim coklat sedap hmmmm 😭