34 week

Masuk 34 keatas suka sangat makan aiskrim.. Klau sehari xmakan rasa lain je... Tapi ada org ckap mkan aiskrim baby besar.. Betul ke

2 Balas

Saya pernah dengar jugak tapi masa mengandung dulu sy jenis malas nak dengar cakap orang, saya suka kunyah ais n makan aiskrim gak.. anak sy keluar 3.14kg alhamdullilah tak besar tak kecik.. hahaha

Baby besar sbb suka makan manis mommy. Aiskrim tu manis kan. Maybe sbb tu kot. 😄 lately sy pun suka mkn aiskrim. Tp husband kawal. Dia bg sesudu dua. Ok la asalkan dpt rasa. 😅