Suka makan aiskrim

nak tanya ada tak mummy mummy yang suka makan aiskrim? saya suka makan aiskrim, sampai saya buat sndiri aiskrim tu huhu. ada apa apa kesan kat baby ke?

2 Balas

Sama ngn sy...suka aiskrim,kek cheese²,kek batik...klau xmkn bleh mimpi mlm²...kek batik dh 2kli buat,cheese tart dlm bli 30 pcs cheesekut dlm 3bekas aiskrim...Alhamdulillah xsgkut kencing manis...tp mmg xbleh cntrol xdpt mkn yg manis² mmg bleh mimpi...rsa sedih

Takde kesan apa pun. Cuma kurangkan makan yg manis2 je la. Takut sangkut gdm 😁