Sakit celah kangkang

Asalamualaikm.. sy prgnt ank frst.. ad x ibu2 mngndung yg dh rsa sakit kt celah kangkang wktu 23weeks? Sy dh rse sakit kt tulang pelviks bwh celah kgkang tu. Knp yer? Normal ke?

6 Balas

Saya sejak 23wks mcmtu la... Sakit celah kengkang.. Doktor ckp normal.. Sbb bby membesar.. Still now, masuk 27 minggu, if duduk lama sikit... Celah kengkang sakit🤣.. But on off la

1y ago

tula. sy pon rsa gitu. on off sakit. kdg hilg kdg ade 🤣

Wa'alaikumussalam w.b.t.. Normal dear sbb baby kandungan makin membesar... Take care & have a good rest

1y ago

terima kasih sis bls prtanyaan sy.. inshallah tenkiuuu 😍😍😍

Doktor kata normal.. Sbb sya pun ada tnya doc.. Sya dari start pregnant smpai 25weeks skrg..

1y ago

baik sis. tenkiuu

Saya dari trim 1 dah sakit.. anak first dulu pun sama jugak.. normal sis ☺️

1y ago

alhamdulillah tq sis 😍😍😍

normal tu, baby makin membesar

1y ago

alhamdulillah tq sis 😍

sama.. sakit jgk😁

1y ago

sy sakit on off. kdg ade kdg xde hehe