Sakit tulang celah kangkang

Hai ibu2 saya nak tnyaa nii masuk 30weeks nii tulang celah kangkang sakit sangat smpai jalan pun rasa.. kalau dh baring nak pusing pun sakit normal kaa sakit tulang celah kangkang nii.. ??

1 Balas

Normal.. pelvic muscle dysfunction sbb otot pelvic skrg relax sket preparation nk bersalin.. saya sakit belah kanan. Nk tukar position baring sakit, jalan sakit, duduk lama nak bangun pon sakit. Dah inform doktor KK diorg bgtau tu normal bila trimester ketiga. Skrg dah 34 week pon ada lg tp tak sekuat masa 30 weeks tu

2y ago

Ouhh ye ka terima kasih