Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Alhamdulillah...dapat nurse n doktor y baik2...cuma rasa ralat... Saya marah doktor sakit puan...sbb saya nak balik jumpa anak..saya kena tahan wad selama 20 hari... Hari2 lepas marah kat doktor sakit puan... Tapi hari ke 11 dihospital sultanah bahiyah sebelum transfer balik hospital kuala nerang..saya sempat mintak maaf kat doktor tu.... Semua saya dapat nurse n doktor y baik2.. Dari bilik bersalin ,ward bersalin, ward icu, ward medical biasa... Semua terbaik.