Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Tengah kerja tetiba sakit perut macam memulas.pergi toilet nak berak tapi xde yang kuar.tak tahan sangat.kerja separuh hari Dan terus ke hospital ampang dari sungai buloh.merempit Naik motor.sampai Sana kena tahan sebab dah bukak 3 cm.nasib baik Tak beranak atas motor doktor ckap.kena tahan ward tunggu bukak 4 cm.tiada contraction tapi masih rasa nak berak.mintak ubat berak nurse Tak bagi tapi diorng check jalan dah 5 cm😅😅😅😅.kelam kabut tolak masuk labour room.2 jam bertarung dgn rasa nak berak akhirnya kuar baby girl.conclusion Saya masih Tak Tau rasa contraction tu cner.