kuatkan rahim n keputihan

hi mommies,i had miscarriage n after d&c ...3 weeks edy... which suplemen or jamu is good for kuatkan rahim n keputihan? pls suggest me the good one n really effective.. tq

4 Balas

1. elak makan jamu. kalau nak kuatkan rahim, klinik / hospital ade suntikan tuk selesaikan masalah tu. Xde jamu yg efektif sbb bende2 tu xde bukti medical. takut berlakunya fibroid / cyst. lg merumitkan keadaan. 2. elak makanan ade yis, ganti panti liner dgn kerap, elak guna seluar dalam ketat utk elak keputihan.

jamu asam kunyit bidan Liza..alhamdulillah lepas amalkan jamu ni,saya tiada masalah keputihan dan kegatalan miss v..badan rasa segar walaupun dah banyak kerja buat..

x momonster sis.. baru pas gugur 12 week n d&c.. dah 3 minggu sis.. 😢

Pregnant ke? Kurangkan makan manis.