lotion???

hi all... maaf,now am pregnant 5months(21w), can i know which lotion is good for the stretch marks?.. n klu guna the same lotion to whole body cn?...

10 Balas

Almer cocoa butter sis.. Sy consume masa kandungan 18week.. Lagi awal consume lagi bagus, pakai 2kali sehari...

I guna cocoa butter. Palmers. So far dah 28w takde stretch marks lagi. Pakai dari 1st trimester lagi

4y ago

pakaging dia mcm mna ya.. sbb sye add beli.. tp dlm bentuk oil

sorry nk dpt palmers tu kt pasaraya ada yer?... di bahagian lotion biasa or bahagian baby... maaf byk bertanya

4y ago

thnks sis for the feedback...

My gynae suggest guna aloe vera gel pun dah ok. Tp sy lg suka guna Aveeno sebab dah terbeli & tak sticky.

Sy pakai yg ni. Blh cri dkt guardian, watson,caring.

Saya baru pakai minyak kelapa dara...

Palmer's cocoa butter.

Palmer's cocoa butter

I bru try skinlab

Bio oil