First baby ?

Hi mommies, when can you feel your first baby kick? This is my first pregnancy ??

13 Balas

Mine on 16 weeks..rasa mcm jentik dalam perut..this is my 2nd pregnancy.orang cakap kalau kali ke dua mmg cepat sket rasa..

saya dapat rasa wktu 18weeks, heheh rasa beralun alun dia dalam perut. now dah 23weeks, rasa dia tendang2 tuh kuat

ye masa 16weeks. sampai satu tahap tu perut ke kiri ke kanan adik tendang. tgh menari kot. skg 28 minggu lg kuat. 😂

5y ago

bestnya. awal ye rasa. sy baru nak masuk 13mggu.

first baby xingt. 2nd ni 16 week dah rs mcm kena jentik2 dari dlm tummy hehehehe

5y ago

1st baby mmg xrasa lg. perut comey. klu 2nd baby dh ade ruang. tu yg rs tu.

Mine 22 weeks always my baby kick me. My first no much kick.

saya 20w.. skrg dah 32w.. kiri kanan perut dia tndang..

5y ago

yeah.. best sgt²..😘

16w😆😆😆 rasa jentik2 gitu. Alhamdulillah

my 20 weeks dh rse bby kick fr 1st time

This is my 4th preg.. I can feel it at 19 weeks..

my first prenncy at 16week