My First Baby Kick. When Your First Baby Kick?

I feel my first baby kick in 19 weeks really excited and happy!

31 Balas

Around 19th week. Soft je movement dia😍. Mlm tadi time scan, baby aktif sgt. Sanpaikan doctor ckp, adik, jgn aktif sgt, doctor nk ukur awak Ni😁

15 weeks.. Haha masa first day rasa tu, mmg trkejut.. Skjp rasa kat belah kiri.. Ttibe kat kat belah kanan.. Aktif betul😂

18weeks.. Yes very excited.. Gelak sorg² mcm org giler smbil pegang perut... Masa tu kt tmpat kje.. Terus whtsp husband bgtau dia

18w rasa mcm angin2 dlm perut..masuk 19w dh rasa kuat bgerak tu huhu..trkejut..geli. trharu..hepi..x sgka..smua ada..

15 week da rse cm angin2 gitu... Skrg 22 week da rse kerap sgt kicknya...lg2 klo time baring n duduk lme..😍

Baby first ke sis? Bestnyaa 🤗 sye bru 17w+ x sabar rasanya nak rasa hihi

Alhamdulillah sis dh rasa gerakan baby. Baby nk bgtau dia sihat&kuat la tu

19 weeks.. My husband felt it too..Since he is beside me tat time..

Tak igt dah😅 Rasa masa 5m rasa mcm angin2 gerak dalam perut.

masa sy dulu 16week . hihi best tp bila bpknye pgg je tak nak kick

5y ago

Aah lah sis.. Sme mcm sye..pndai baby ni