GENDER BABY

Hi mommies , tadi saya dah scan perut ☺️ doktor kata baby boy ? ? Ada kemungkinan tak , scan boy tapi keluar girl ? ? Hehe

4 Balas

Sy ke 3 3 anak sbelum ny sume betul😊3 3 scan doktor ckap boy.. 2 kali kk 1 kali scan swasta.. 3 3 kluar boy😅yg skrng dah 2 kali scan.. Frst bt detail scan 5d.. Scnd scan kt swasta jugak cuma klnik berbeza.. Dah 2 kali nampak beger.. Harap2 betul lar kluar nnti bln 5 ny bby girl😍😍aamiin

3y ago

sama la sis dulu dua2 ank scan boy betul, no 3 girl ni harap betul la bulan 5 jugak❤️❤️