Scan boy tapi keluar girl ?

Mommy... Kandungan saya baru 16 minggu, tadi saje pegi scan nak tengok baby sihat ke tak. Then doktor scan macam biasa dan tengok gender sekali. Hahaha, sekali tengok nampak pistol terus ? Agak agak scan akan datang nt, lain tak jantina baby ? Pernah tak mommy scan boy tapi keluar girl ?

1 Balas

Sy sbelum ny sume betul scan boy.. 3 3 org ank betul kluar boy😅yg kali ny xtahu lg.. Dah bt detail scan 5d skli.. Scan klinik swasta tmpat lain 2d skli.. 2 2 kali scan nampak beger😍😍harap nye betul lar😁