gender baby

hi mommies, kalau kita scan nampak baby girl ada kemungkinan keluar baby boy tak? ada yang berpengalaman? #ingintahu #firstbaby

8 Balas

boleh cuba buat detail scan atau 5d scan. selalu nya ketepatan tu lebih tepat dr scan biasa. tapi kalau allah nk bg rezeki sblik nya itu kita tak tahu. atleast kita mencuba☺️. 1st baby scan boy keluar boy. yg 2nd baby ni scan gugurl due bulan 1 ni.

Ada sis, bila scan nampak girl sekali keluar boy 😅 jadi sy sarankan untuk buat dua atau tiga kali scan if sis betul betul nak tau and confirmkan jantina baby

kakak sedara pernah alami camtu,bila scan doc kata girl,tapi keluar boy😀,apa2 pun semoga dpermudahkan urusan mommies

1y ago

sme2

Hai. Ada kemungkinan tapi kalau macam saya memang rezeki scan doc dapat detect perempuan bila keluar memang perempuan.

baby first scan boy. kluar boy. baby ke 2. scan 4d nmpk girl. due bln 1 tahun dpn

my sil scan baby boy barang semua untuk baby boy sekali keluar girl.😂

ank 1st sy doc scan ckp boy, skli keluar girl 🤭

saya tunggu sampai 30minggu br confirm