Gender Scan (Boy or Girl)

Hi mommies! Saja nak test mata mommies semua. Agak-agak baby boy ke girl? Just for fun. Saya pun tak kisah boy or girl, janji sihat hehe. Saya pergi dua tempat berbeza untuk scan, dua-dua bagi jawapan berbeza. Based on scan photo ni, mommies rasa baby boy ke girl? #firsttimemom #genderscan ##firstbaby #firstmom #ingintahu #BoyorGirl

Gender Scan (Boy or Girl)
24 Balas

girl,sy pergi scan swasta 17 hari tu,girl lagi selepas sy ade 3 girl,dan ni girl ke 4 sy,xpela bile suami positif sy pun in Sha Allah positif jgk

11mo ago

wahhh yke,skrg sy dah 35week,ramai Kate boy,scan kerajaan pun Kate boy,bju2 mama dah BYK beli girl2,hihi xpela ape pun die saya terima,sy sbb scan swasta dah Kate girl JD sy xlah hrap ape2

Tu nmpk mcm testis dia la..boy kot.. sbb gmbaq ni zoom sgt plk 😅 takut view xbrp lawa plk tgk scan ni.. anyway moga baby n mummy sihat² ja

1y ago

Memang boy. Dah confirm kan scan semalam. Hahaha. Terang nampak pistol dia.

Sorry to disappoint everyone haha. It's a boy!!!! Semalam scan ke-4 terang dia tunjuk pistol dia hahaha

insyaa Allah girl tu, sbb saya punya scan pun bentuk gitu, dpt baby girl

1y ago

Hehehe. Tu lahhh. Pandai sorok. Sampai 4 kali mommy pergi scan tempat berbeza, finally baru dia nak tunjuk.

Girl ada tiga line tu. ☺️

1y ago

Hahahaha tu lah. Comel je perangai. Hehe.

Alhamdulilah seronok nye dpt bby girl 🥰

🍔🍔.. baby girl.. congrats siss

tahniah sis baby girl

girl inshaAllah.burger sign:)

1y ago

anak sy boy..tp clear la nmpk..yg scan di atas ni xbrapa clear.tu yg nmpk mcm 3lines (girl)..sorry kalau slah;)

Mcm girl sebab ada 3 line 😁