GENDER BABY

Hi mommies , tadi saya dah scan perut ☺️ doktor kata baby boy ? ? Ada kemungkinan tak , scan boy tapi keluar girl ? ? Hehe

4 Balas

Sy ke 3 3 anak sbelum ny sume betul😊3 3 scan doktor ckap boy.. 2 kali kk 1 kali scan swasta.. 3 3 kluar boy😅yg skrng dah 2 kali scan.. Frst bt detail scan 5d.. Scnd scan kt swasta jugak cuma klnik berbeza.. Dah 2 kali nampak beger.. Harap2 betul lar kluar nnti bln 5 ny bby girl😍😍aamiin

3y ago

sama la sis dulu dua2 ank scan boy betul, no 3 girl ni harap betul la bulan 5 jugak❤️❤️

bole scan 26w keatas awak.. nie dah bole tau konfom gender if awak scan awal sangat susa masi tu nak konfom gender sebab masi kurang jelas.. kalau bagi saya la awak

Nak tahu jugak pengalaman org lain. Saya pun baru scan tadi, masa kandungan 16w, doktor tunjuk pistol 😂

11mo ago

ye ada kmungkinn jgk... sbb ada kwn mk sy... 4 kli scan dr kta boy.... skli kluar smua girl😅😅😅