Posisi tidur

Hi mommies. Sy sekarang 30w. Dr suruh tidur mengiring supaya berat baby tak mnekan salur darah. Tapi sy sakit sgt kalau tidur mengiring. Bangun pagi mesti sakit paha dan punggung. Sy lagi selesa tidur terlentang. Ada tak mommies yg ada pengalaman jadi apa2 pada baby sebab tidur terlentang ni? Sy smpai sekarang terpaksa tidur terlentang supaya tak sakit keesokan hari..

2 Balas

Kadang saya pon tdo terlentang tp saya sendal bantal dekat belakang badan. Klu pki bantal preggy U shape lagi senang. Klu x sendal je bantal belakang badan. Lpastu kaki tinggikan.

Sy mase mengandung pn ade mslh ni n dr nasihat supaya kte kne berkorban skjap demi nyawa anak.. pnh ade kes anak mati dlm perut disbbkan tdo terlentang..