Position tidur

Hi mommies. Lately ni i sakit sangat pinggang belah kiri. Kira belakang pinggang sakit. Sekarang ni kalau tidur mmg position terlentang, kalau mengiring tak selesa. Takpe ke kalau asyik tidur terlentang?

3 Balas

X elok tidur trlentang boleh mnigkatkn risiko baby meniggal dlm kandungan.. dlm page ni ade info lebih lanjut.. mengirig ke kiri adalah y trbaik,alas bantal untuk bg sokogan pd pinggag serta elak badan trlentag dgan sndiri..

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155225873551659&id=679746658 Awak boleh bace kenape bhy tidur terlentang ibu hamil oleh dr. Imelda balchin.

Make sure letak bantal bawah badan, so takde terlentang sangat