Tidur terlentang

Hi nk tanya boleh ke tidur terlentang? Saya dah 20weeks tiap mlm sy tidur mengiring dah bila sedar2 je dah terlentang hm tkpa ke ? Tapi bila dah lenguh mengiring kiri kanan saya try tidur terlentang kejap selesa sgt untuk sy tapi baby duk kick2 je Kenapa ya ? Dia tk selesa ke bila kita tidur terlentang? #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Takut dia tak selesa. Tapi selagi perut tak besar boleh je tidur terlentang. Bila perut besar kena mengiring

ade baca kalau dia tendang dia x selesa and terasa sempit 😅