Posisi tidur

Hi mommies. Saya sekarang dah 35w 5d. Sekarang asyik sakit belakang. Posisi tidur yg saya rasa lebih selesa tidur Terlentang/lurus berbanding mengiring. Tidur mengiring kanan or kiri saya rasa tak selesa and makin buat belakang saya sakit. Tapi ramai yg cakap tak elok untuk baby kalau tidur terlentang. Dah buat kaedah mcm2 dah utk tidur mengiring siap letak bantal lagi untuk support belakang tu pun masih sakit alahai 🥲😅

1 Balas

hello mom, if tak selesa tidur mengiring. boleh cuba tidur duduk tapi bukan duduk tegak tu, cuma bantal tu tinggikan instead of baring lurus macamtu

1y ago

Terima kaseh yaa ❤️