Tidur terlentang

Hi mommies, sy dalam 23 minggu. Sy ada masalah bila nak tidur. Sy tak tahan tidur mengiring, sama ada ke kiri atau ke kanan. Mesti badan n telinga sy akan sakit. Bila sy tidur terlentang baru rasa lega & lena. Apa pendapat mommies2 ye? Sbb sy ada baca tidur terlentang tak berapa elok bila dah 2nd trimester ni.

9 Balas

Saya pun kadang² tidur terlentang.. Tapi bila terjaga saya cuba mengiring juga. Saya pun ada baca, tak elok sgt tidur terlentang sebab nanti darah tak sampai pada anak. Tu yang ada jadi mati dalam rahim. Allah.. Nauzubillah.. Minta jauh.. Sis cuba la ya ubah juga.. Sakit pun tahan la demi anak kita yang bakal lahir sis. 😊