Tidur Terlentang

Hi mommy semua sy nak tanya betul ke tak boleh tidur terlentang di awal kehamilan kdg2 rasa x selesa bila mengiring

2 Balas

Sama la kita. Saya pun suka tidur terlentang. Sebab tidur mengiring kadang sakit badan. Minggu depan checkup, baru nak tanya nurse boleh ke tak tidur terlentang. Ada orang kata boleh, ada orang kata tak boleh 🤔

Boleh je xde mslh.. tdo la ikut keselesaan kita.. cuma kena xboleh tidur meniarap bila dh masuk trimester kedua