tidur terlentang

kandungan dah 31weeks.org ckp tak elok tidur terlentang..tp bg sy kalau sy tdo mengiring terasa bila bernafas tu macam xcukup.. cuba jgk tidur mengiring tapi kalau tgh2 malam sedar mesti keadaan dah jadi terlentang..biasa sy akan tinggi kan bantal kepala n kaki..

2 Balas

Sama! Kadang bangun siap raba perut. Usik2 sampai dia gerak, baru legaaa. Haha

4y ago

ye la sy pun cmtu.. rasa perut kita,dia ok ke x..kut kalu xrasa gerak sy akan mengiring sikit..bila rasa mngeras tu tlentang blk..haha

Sy sampai due masih tido terlentang 😅

4y ago

tulaa harap xde pape laa