Cara tidur ketika mengandung

Hye , skang sy mengandung 14week . Perut pun masih kecil . Sy nak tanya , bolehkah Kita tidur terlentang . Sbb sejak pregnant sy selalu tido mengiring belah kiri , kdg2 tukar belah kanan . Ada org kata Tak elok terlentang ketika pregnant . Tp bila sy cuba tido terlentang mmg Sgt2 selesa . Sejak kandungan masuk 14week badan belakang selalu sakit & lenguh #ingintahu

2 Balas

saya prnh baca, xkisah posisi mne jnji ibu mengandung tidur dgn selesa

Yg penting tdur slesa sis..