Tidur terlentang

Hi mommies, sy dalam 23 minggu. Sy ada masalah bila nak tidur. Sy tak tahan tidur mengiring, sama ada ke kiri atau ke kanan. Mesti badan n telinga sy akan sakit. Bila sy tidur terlentang baru rasa lega & lena. Apa pendapat mommies2 ye? Sbb sy ada baca tidur terlentang tak berapa elok bila dah 2nd trimester ni.

9 Balas

Sama jk sis sya wktu tu bgitu juga start msuk ke 2trd now 3 trd MSI lgi tdur trlentang sebab ke kiri kanan sakit kita rsa n x selesa