Baby kecil

Hi mommies smue nk tnye la skg sy dh preggy 37wk tp scan bby kcik 2.6 je, knp ye?? Ade ke y cm sy? Check kncing mnis n drh tggi n sbrg pnyakit pape xd..

1 Balas

rasenye x la kecik mne pn..bby blh besar lg tu nk ckup due nnt..sy ank2 4 org sume kecik..2.3kg..2.5kg 2 org..2.6 kg..dn 2 org je besar siket 2.855 bgn 2.9..kecik xpe asal sihat..mudah je kuar

2y ago

standard bb 2.5kg keatas lahir..klau bwh pd tu baru dikira x ckup berat tp klu bb xde masalah pe2 blh blk je.x kne induce pn.klau mcm berat bb xnaik2 still je tu y ptt risau