Ask something

Nk tnye mommies..normal ke law preggy ade kncing mnis..?..sb sy knenum air gule..before mnum tu, ok..after that, tggi plk bcaan nye..jdik nurse kate sy ade kncing mnis..anyone same with me? ?

1 Balas

Normal mom..Sy pn ada gdm jg ni.. 1st preggy pn ada gdm jg.. Lps besalin akan hilang..Cuma kna on diet control..Jgn mkn or minum manis tkut nnt kita ssh bsalin normal then kita pn mgkin akn ada potensi kena gdm tahap 2 lps besalin nnt..