Bacaan Gula Tggi

Hye mommy2 all.. Nk tya awk2 y kne kncing mnis.. Kk tmpt checkup bacaan BSP 5.5 d'kira tggi ke? Aduii pdhal td mnum air susu ckit je, xmkn pape, tp still bcaan tggii..mls la nk g klinik sllu.

10 Balas

Sedikit perkongsian pglmn n info..sy bru lps bersalin..sy bkn pengidap diabetes n darah tggi..namun...semasa preggy yg ni sy ada kencing manis ..n kena buat bsp..so..slps mkn, sy akn minum lemon suam utk neutralkn kadar gula...salunya jk bsp..pelu puasa 2jm slps tu. . Ahamdullilah..bacaan gula sy rendah setiap kali sy amalkn lemon suam tersebut...

5y ago

Trima ksh tuk info

Hi mommy . Kalau KK kL sy chekup dia nak b4 bfast bawah 5 and lepas lunch takleh lebih 6.4 ... 5.5 tu kira oK lg laa.. Cantik...

Sy checkup kk ktn 5.5 normal.. Now sy check kk klntn.. Nurse ckp 5.5 tggi.. Aduii, sy mls check tiap mggu..

Hi mom..kt tmpt sy 5.5 tu kira border..oky lg..tiap 2 mggu kena check kt kk..penat lahai bdn kita ni..

5y ago

2 la.. Mlsnya.. Xtau nk mkn ap

5.5 tu yg pukul berapa punya? Kalau yg awal pagi punya, mmg dikira tinggi..

5y ago

Y pg okey 4.6.. Blik sy mnum ckit je susu..kul 12 check 5.3

Sy pun tinggi bacaan 6.3,nk trunkn sush tol..penat nk g klink je..wt bsp

5y ago

2 la.. Ssh la, pnt nk ulgalik kkinik je

Hai. Kita baru je check td. 4.7 je

hi mommy..kk sini 5.3 dah pen merah dah 😅

5y ago

Sma la..

Puasa dr jam 10mlm smp 8pg bacaan kene

5y ago

Bwah 5..tp pg sy okey.. Kul 12 sgkut wlupn xmkn

Hai, kt KK sya 5.5 tu ok ja

5y ago

2 la.. Kk sy pn okey.. Kk tumpang ni diorg ckp tgi.. Aduuuii mls nk ulng alik tiap mggu