Heartbeat baby

Mommies smua ad x yg pnh alami kes mcm sy , mula2 scan 7w dh nmpak janin tp xnmpak jantung lg, repeat scan 9w tetap xnmpak heartbeat pas tu doc refer g hospital, tp hospital xscan tvs pun just scan kt perut je tetap xnmpak heartbeat.. So doc ckap kandungan xjd and dh bg tarikh nk cuci😢😢

3 Balas

dah try scan tvs ka sis

3y ago

tu la sis try klinik lain la sis buat tvs dulu kalau mmg confirm x ada baru cuci la . selalunya kalau scan tvs lagi jelas tu sis berbanding scan biasa dkat perut .