Heartbeat baby

Hai smua, nk tnya normal ke klau kandungan bru 7w + xnmpak heartbeat lg? Scan td cuma nmpak kantung gn baby je.. Heartbeat blum ad #First_Pregnancy

1 Balas

normal sis. ade yg 9w baru nmpk heartbeat.

3y ago

xpe sis, jgn risauu. 7w, dah nmpk baby n kantung tu kira okay lg wlaupun xnmpk heartbeat. Tgu next scan, harap2 nmpk heartbeat. kadang2 pembesaran baby x sama dgn week yg dijangka tu, byk faktor. lgpun kiraan week tu berdasarkan tarikh 1st kita period. jadi ada yg tepat, ada yg akan lari dlm seminggu dua. jgn risau yaa sis. keep positive.